FAQ

Hej, vi uppdaterar vår FAQ just nu och hittar du inte svaret på din fråga kan du alltid maila support@depos.se så hjälper vi dig.

Varför depos?

Depos gör det lite enklare och mycket säkrare att hantera depositioner. Vi verkar genom att använda bankernas egna system för klientmedel precis som mäklare och advokater gör.

Är depos ansvariga för depositioner?

Depos garanterar er deposition men har inte förfogande rätt över era medel därför krävs det att båda parter godkänner alla ändringar i ert ä.

Vad händer om vi inte kommer överens?

I de allra flesta fall kommer parterna överens men i de fallen det inte går måste depos följa utslag från officell part. Om ni inte kommer överens så maila till.

Vad kostar depos?

Depos kostar 249:- obereonde av belopp och period och betalas av insättaren.

Till vad använder jag depos?

Depos kan du använda till nästan alla situationer där du ska betala en deposition, det vanligast är när du hyr en bostad eller lokal men vi används vid alla möjliga sammanhang.

Kan jag betala med depos?

Nej, depos är inget betaltjänst utan vi hanterar bara depositioner vilket även ibland även kallas förskottbetalning. Vi på depos förbehåller oss rätten att neka folk att använda tjänsten.

Hur hittar jag avtal?

Du hittar avtalen när du loggat in, det är gratis att skapa konto, under fliken avtalsbank. Det är standardavtal men vi har intressanta samarbeten på gång.

Min rabattkod fungerar inte?

Se till den som ska betala/göra insättningen har skrivit in den helt rätt (små och stora bokstäver spelar roll). Om det inte fungerar så maila oss på support@depos.se så listar vi snabbt ut var felet ligger.

Utbetalning?

Om pengarna ska betalas ut till den mottagande parten kan det dröja någon bankdag innan pengarna syns på ditt konto.